На мелод ю час р кою пливе для л ди
Як зустрів я тебе ,моя Лідко.
Ти надалі цвітеш і любов бережеш,
І любов бережеш ,моя квітко. – 2 р.
Дуже вдячний тобі за любов і тепло,
За все те,що для мене робила.
Бо у нашім житті часом всяке було,
І дітей 2 прекрасних родила. – 2 р.
Впали білі сніги на Полуванках в нас,
Замело – закурило дорогу,
І за те,що ти є дуже вдячний весь час,
І за це завжди дякую Богу. – 2 р.
15.05.2015 р.
Свидетельство о публикации №118011500550