Каюсь

Дай покажу я без доведень
Бо ти у Господі
                не Ведель
Ще думаєш: собою щось
      являєш
і благодаті
уникаєш


А м’якість
дав
Господь?
           Приходь.

То біля
Веделя
у с е  співає


Як ні –
чомусь
ікає

Каюсь. Я – каюсь!


Рецензии