Спрага сн г в

         Спрага снігів


чи докоряє чи грозить
мого дитинства білизна
тепер воістину без дна
цей чистотою сніг летить


всі люди діти коли сплять
і добре спляче вранці тіло
і добре містом одгорять
дивись і вранці посвітліло


рух чорноти то вже обряд
й любов без Слова це навряд
й рубіну струни догори горять
і все є істинніш без дна
святих дитинств голубизна

18.02.2009


Рецензии