Вивершення сн гу

      Вивершення снігу


Ліс – в пух деревами вритий –
схова від держав:
          вже на околиці
          що мені й світу?
Ліс вкрива чистая-чисто –
глаголиця...
Молиться світло
околоття  покрите –
вся околія молиться



Світло як з серця –
світяться лиця...
мабуть, Христу народиться!
Бог. І птиця. Й глаголиця.
Визирне й сонце –
як довго й негадано
в серці молиться.
Свіже! –

День як живиця!

5.01.2009


Рецензии