На св т цей диний Як...

*   *   *

На світ цей єдиний
Як Бог Ти висока
Де горб — там й долина
І всіяла спокій


Щаслива таємна
Повік невідємна
Сійся
щедрися
зоре Віфлеєма


Де горб — там й долина
І всіяла спокій.

02.01.2017


Рецензии