На мелод ю хали козаки для л ди
Їхав Толік лісом,та по-під горою.
Від дівок расових не було відбою.
ПРИСПІВ
Ой,Толіку,Толіку,Толіку,
Будь завжди щасливий на своєму віку. 2 р.
Не було відбою від дівок расових,
І поїхав блудом по лісах букових.
ПРИСПІВ
Блудом він поїхав, В Струтині впинився,
І в нашу Лідусю одразу влюбився.
ПРИСПІВ
Полюбив Лідусю і на ні й женився.
З життям холостяцьким відтоді простився.
ПРИСПІВ
Став він чоловіком прекрасній дружині,
І живуть у шлюбі від тоді до нині.
ПРИСПІВ
07.05.2015 р.
Свидетельство о публикации №118011500322