На мелод ю спить ставок для л ди
Спить ставок,де колишуться віти,
І Толік в очереті заснув.
Лідка вдома сама садить квіти,
А на рибі про все він забув. - 2 р.
І враз хлюпнула в ставі водиця,
І від цього подівся десь сон.
Він піднявся ,пішов подивиться,
А у сітку заплив уже сом. – 2 р.
Скільки радості було і втіхи,
Що він сома сьогодні впіймав.
І не скажуть інші чоловіки,
Що на рибі Толік тільки спав. - 2 р.
То ж для Лідки буде оправдання,
Що на рибі ,насправді ,він був.
Що сьогодні тут буде гуляння-
Він про це ні на мить не забув. – 2 р.
То ж квапився Толік додому,
Не зімкнувши в дорозі очей.
Установку собі дав самому,
Що в Лідусі уже ювілей. – 2 р.
Спить ставок,де колишуться віти,
І Толік про все пам’ятав.
Тільки сонце почало сходити-
Він Лідусю кохану вітав. – 2 р.
Перед нами прекрасная пара,
І ми зичим їм тільки добра.
Тільки радість,щоб їх зустрічала,
І життя все в любові жила. – 2 р.
11.05.2015 р.
Свидетельство о публикации №118011500257