Бережи

Ще є лани широкополі
Зелені, жовті - кольорові.
І хлопці молоді, чубаті,
Сідлають модні тракторцята.

Ще є об"єкти промислові.
Містечка є такі чудові.
І хлопці мислячі, завзяті,
Що хочуть за країну дбати.

Ще дітлашня є, навіть в селах.
До школи вчить вірші веселі.
І в їх розумних оченятах
Бринить допитливість, завзятість.

Закрий лиш очі і подумай,
Що цього може і не бути.
Причин багато може статись:
Свої є й зайшлі супостати.

То ж збережімо все, що зможем.
Ми цим майбутнє приумножим.
Плекаймо землю, діток, мову,
Пісенну спадщину чудову.

Життя буяло щоб, цвіло.
Хай правда переможе зло.
Щоб з неба пращури могли
Споглянуть рай на цій землі.


Рецензии
Хай правда переможе зло!!!

Николай Болдырев Товаринский   20.05.2018 13:52     Заявить о нарушении
Благодарю. Надеюсь на это!

Арина Колобова   23.05.2018 22:16   Заявить о нарушении