Поздравляшка на ст. нг

Сію вію,повіваю,
З Новим Роком Вас вітаю,
Дайте кільце ковбаси,
Бо нема чим закусить!

Дайте ще горілки пляшку,
Дайте хліба паляницю,
Огірків,сальця,-бо тяжко!
Дуже хочеться напитись!

З Новим Роком,новим щастям!
Хай вам Бог говорить: здрастя!
І не тільки в дні святкові,
Щоб були завжди здорові!

Щедрий вечір,добрий вечір,
По мішку бабла по плечі,
Хай на Старий Новий Рік,
Покладе вам хтось під бік!

Що ще хочу побажати:
Щоб повиздихали гади,
Руки б їм  повідрубати:
****і-суки депутати!

Щоб почув усіх нас бог:
Порошенко щоб іздох,
І  його братва-пиз-та!
Щоб подохли від риготи:
Шоколаду щоб наїлись,
І до смерти отруїлись!

З Новим Роком!


Рецензии