64. Як мала дитина

З ранку Бабця нам сказала,
що манки вона хоче.
Так про цюю манку,
цілий день бормоче.

Даєш Бабці ковбасу,
каже, що не хоче.
Каші манной Бабуся,
як дитина хоче.

Промок памперс у Бабусі,
Бабуся злякалась.
Замінити, надіть другий,
нікому не далась.

Ось прийшли спасителі
до нашой Бабусі.
Відро проса принесли,
під попу Мамусі!
29.07.06р.


Рецензии