Ностальгия

Няма мне без цябе удали жыцця
Нямаюць ярких колерау закаты
Няма мая Радзима Беларусь,
Нямаю щасця удали ад роднай хаты.
Дзе б ни была б я, у вачах маих
Краса тваих прасторау край цудоуны
Тваи блакитныя азера у поли жмых
А у небе клин ляциць птушыны роуны


Рецензии