Сиджу я край в конечка для Л ди
Сиджу я край віконечка та й так собі думаю.
Коли прийде Лідусечка,коли-коли вже збереться?
Коли прийде й ,мов сонечко, усім нам посміхнеться. – 2р.
Прийди ,прийди,Лідусечко, ми всі тебе чекаєм.
Прийди,прийди,Лідусечко,про щось тебе спитаєм.
Коли уже прийде той час,що сядеш тут разом з нами?
Коли уже прийде той час і цокнем келихами? - 2 р.
А двері вже коли рипнуть у ‘’Пісні лісовії’’?
Коли нарешті здійсняться твої завітні мрії.
Бажаємо усі тобі,щоб мрія ця вже здійснилась,
Щоб твоя ‘’Пісня лісова’’ чимшвидше вже відкрилась. – 2 р.
Щоб на сторіччя нас усіх збирала не в ‘’Софії’’.
Щоби збирала нас усіх у ‘’Пісні лісовії’’.
Щоб всі гуртом до тебе йшли,щоб весело всі гуляли,
І те як є сьогодні тут,тоді щоб пригадали. – 2 р.
Ось так ми разом сядемо у затишнім куточку,
Одягне кожен з нас тоді вишивану сорочку.
Розкажемо одна другій усе про що ми думаєм,
І знову,як сьогодні тут,тебе ми привітаєм. – 2 р.
04.05.2015 р.
Свидетельство о публикации №118011412656