На мелод ю цв те терен для л ди
Цвіте терен,цвіте терен, а цвіт опадає.
Ну а наша Лідусенька просто розквітає. – 2р.
Розквітай же ти,Лідусе,розквітай подружко,
Ну а Толік про кохання хай шепне на вушко. -2р.
Розквітай же ти,рідненька,розквітай , розквітай.
І щоб скоро вінувала своїх любих діток. – 2 р.
Нехай Господь помагає завжди і в усьому,
Щоб усе тобі вдавалось у бізнесі твому. – 2 р.
Ти прекрасная людина,в тебе чуйне серце.
То ж гордиться вся родина і радіє серце. – 2 р .
Ой,спасибі,Лідусенько,що нас запросила -
Ти для нас є дорогенька,рідна всім і мила. – 2 р.
Будь такою ти назавжди,розквітай ще більше.
Ми сказали слова правди й написали вірші. – 2 р.
Ти вартуєш лиш поваги-це ти заслужила.
Працьовитість і відвагу в бізнес ти вложила. – 2 р
То спасибі ,Лідусенько,що ти в нас подруга.
Розквітай же,як та квітка, серед поля - луга. – 2 р.
04.05.2015 р
Свидетельство о публикации №118011412501