Трыялет

Не любiш, ведаю, не любiш.
А калi любiш - не душой...
Бо перад намi мрок iмжой!
Не любiш, ведаю, не любiш.
Няхай я - хлус! ды ты - не хлусiш!
Навек хай буду я ханжой!..
Не любiш, ведаю, не любiш.
А калi любiш - не душой.


Рецензии