Старий Новий рiк

Щойно  Новий  рік  зустріли,
Вже "зістарився",  прийдешний!
Щось, мабуть, не зрозуміли,
Та коли  ж він встиг, сердешний?

Тільки радісна малеча
(Не боїться  холоднечі)
Мріє, буде посипати!
І  здоров’я всім бажати!

Відкривайте двері, хутко!
Сиплеться зерно навколо!
Жити будете без смутку!
А віддячити готові?!

Жарти, вірші гарні линуть!
Рік СТАРИЙ НОВИЙ  крокує!
Біль, нещастя й горе гинуть!
Хай  на зле не провокує,
Щастя, радість, мир  дарує!

13.01.2018


Рецензии