Кажуть...

Кажуть, є країни дивовижні,
Де життя, мов в літньому гаю,
Де світанки всі та ночі ніжні...
Кажуть,є. Та я свою люблю.

Кажуть, землі гарні є, багаті,
Де тепло і сито, мов в раю.
Кожен день там, як казкове свято.
Вірю,є. Та я свою люблю.

Кажуть, десь чудові є країни...
Та ж разом не замістять одну -
Мою рідну, гідну Україну.
Знаю,є Та я свою люблю.

Все це є в моєї Батьківщини:
Небо, сонце, зорі та лани,
Гори, ріки, море, люди щирі!..
Тільки не було б отой війни...

Ми живем в родИні-Україні.
Так шануймо ж ненечку свою.
Всупереч біді ми всі єдині.
Хай там кажуть. Я ж її люблю!..


Рецензии