Someone...

Ты то — Что
Видит каждый,
Но каждое свое,
И не всегда Однажды...

...................................we try to be someone,
.................................we can't to be someone,
.....................................we'll do it again...

.................................. we are only strangers,
..................................we try to be someone...

© Olga Karpilova  «someone...»


Рецензии