Cтоiть хатина

Стоїть хатина край села...
Замок в іржі –давно порожня.
Тополя крила підняла,
Аби помітив  подорожній.

До двору заросли сліди -
І постарішала оселя.
Самотні відра без води,
Застиглі вікна, невеселі.

А на городі, мов колись,
Готують соняхи  насіння,
Гілки сливові розляглись,
На бузину – красу осінню.

Буває, довго сірий дощ,
У двері стукає сердито:
Мо повернувся хто із прощ?
Та вітер дме несамовито.

Стоїть хатина край села...


Рецензии