Отак воно з першопрох дцями...

*   *   *
Отак воно з першопрохідцями
буває
скакне  у с е  —
здивується
              і відповзає
та й дивиться... —
                й аж рот не закриває...


щелепу ба рукою й піднімає
не закривається ж!
І от до вечора так ходить.


Але про щось доходить
на другий
день...
Що ж? — дай пісень! —
жадно очима з Небесами
хороводи водить


але є я
перст Божий
раніш рубали голови
всім до колоди!..

02.05.2017


Рецензии