Бог да драбину
Але люди часто це не хочуть знать.
Бог міня драбину зовсім без упину,
І про це нам завжди треба пам’ятать.
Бог дає драбину - нас застерігає,
Може зрозуміють й зло припинять вмить.
Бог усе це бачить,адже не дрімає,
Й за все є заплата,бо Господь не спить.
Коли та драбина,що вела угору,
Раптом повернулась в протилежний бік.
Треба зрозуміти,що за зло додолу
Треба вже спускатись і не день,й не рік.
Але не одразу це до всіх доходить,
Що Господь все бачить,що Господь не спить.
Й зло,що вже вчинили,з рук ніяк не сходить,
Й Бог дай драбину на долину вмить.
Та не розуміють й знову злобу сіють,
Знову іншим людям чинять тільки зло.
Та драбину самі повернуть не вміють,
І за зло поволі йдуть такі на дно.
23.11.2015 р.
Свидетельство о публикации №118011200131