Бессонница

 О п'ятій ранку я обіймаю схід сонця,
на вулиці темно й дує холодний вітер,
припадаючи сонним обличчям до рами віконця,
Малюю твоє ім'я із сплетіння літер.
 
Небо рожеве, ніч поступається ранку,
я наодинці з думками, які не привітні,
Ніхто ніколи не бачив такого світанку ,
А я захворіла тобою в минулому квітні..

Тому я не сплю вже майже чотири ночі,
слід тільки прикрити очі на п'ять хвилин:
Я бачу тебе. НАВІТЬ ЯКЩО Я НЕ ХОЧУ!
Такий ідеальний... немов з старовинних картин.

Ось новий день стирає із неба зірки,
я почуваюсь ніяк, напевно нейтрально
Знаєш, любий, яка б не була лицемірка,
я завжди з тобою сміялася натурально.

Твій запах хронічно заповнив мОю свідомість
твій голос -шизофренія, звучить у думках
Нехай істеричка, ревнива ,скандальна,
 натомість
втратить тебе - найбільший жахливий страх.


Рецензии