Я заварю тебе мятный чай

Я заварю тобі м'ятний чай
Напечу вівсяного печива ,
Приходь і про все забувай,
Склеїм розбитого глечика.
Я сумую по твоїм устам,
По твоїм холодним долоням,
Я нікому тебе не віддам,
Я у твоєму полоні..
З першим грудневим снігом -
В моїх спогадах знову ти,
Я втомилась від цього бігу,
Але нізащо мені не втекти...
Сподіваюсь, у зимній вечір,
Ти до мене все ж завітаєш,
Обійму я знов твої плечі..
Як це було завжди, пам'ятаєш?
Кажуть, що час - кращий лікар,
Це просто нездійснений міф,
безглуздий набір із літер ,
Нісенітниця слів...
Кричи !На весь світ кричи,
Про те, що ще любиш мене,
Я щиро прошу, не мовчи,
Хай нещастя нас обмине ...
Я стану для тебе сонцем,
Світитиму вдень і вночі,
Буду твоїм охоронцем,
Твоїм вогнем від свічі ...
Я буду засвіт вставати ,
Щоб сніданок тобі готувать,
Ніжно-ніжно тебе цілувати ,
Любити, плекать, обіймать.. .
А трішки пізніше, з часом
У нас народиться син,
І завжди ми будемо разом
І я пишатимусь цим.
Щось я замріялась дуже,
Втонула в своїх думках,
Я тобі зовсім байдужа...
Нам по різних шляхах...


Рецензии
Спасибо, Дарья, за прекрасное стихотворение, за прекрасный украинский язык.
С теплом и уважением,

Ирина Субботина-Дегтярева   14.01.2018 14:11     Заявить о нарушении
Большое спасибо! Очень приятно)

Дарья Дробаха   15.01.2018 02:21   Заявить о нарушении