25... як швидко час бiжить
Щире спасибі,справжні педагоги!
Із згадкою про вас крокуємо життям,
І в кожного із нас свої дороги.
Ви дали путівку нам в життя,
Маршрут складний приходиться долати.
Все ,що дали,не йде у забуття,
Й нові стежки ми мусим прокладати.
Спасибі вам за чуйність і тепло.
Пробачте нас,що десь бешкетували,
Бо всяке у шкільнім житті було…
І за домівкою ми часто сумували.
25…як швидко час біжить.
25… адже це чверть століття.
25 пробігло , наче мить,
Й років шкільних розквітле розмаїття.
25…не віриться ніяк,
Що це було давно і так недавно…
Ще зможем танцювати ми гопак,
І в вальсі закружляти можем плавно.
02.02.2015 р.
Свидетельство о публикации №118011112182