45 - це зовс м небагато
45 – це повен розквіт сил.
Всього найкращого бажаю я багато,
Й думки усі нехай злітають в вир.
Добра я зичу повну-повну чашу,
Хай радість переповнює усе.
Нехай Господь хранить домівку вашу,
І тільки щастя Ангел хай несе.
Нехай Господь вам завжди помагає,
А Мати Божа бере під покров.
Хай Ангел вас завжди охороняє,
А я дарую вам повагу і любов.
Лишайтеся назавжди ось такою,
І посмішка хай прикрашає вас.
Немов весна,лишайтесь гомінкою,
Та щасливішою ставайте ви щораз.
26.08.2014 р.
Свидетельство о публикации №118011000533