На 50-р ччя для Уляни
Це зовсім трішечки від міряних років.
Зате сьогодні це велике свято,
Й заслуга в цьому є твоїх батьків.
50 – це тільки півстоліття,
Маленька крапля від усіх віків.
Й тобі бажаю я ,Улянко ,довголіття,
І лиш щасливих всіх тобі років.
50 так збігли непомітно,
І плину часу,як і не було.
Ти була завжди ось така привітна
І дарувала всім увагу і тепло.
50 сховались за плечима
І нишком причаїлися вони.
Тепер вони в домівці за дверима,
Неначе пройдені широкії лани.
50 сховалися у скроні
І повплітали в коси сивину.
Усе життя неначе на долоні,
Й приємну згадку маєш не одну.
50 так стрімголов неслися,
І перепон не убачивши ніяк.
Радіть життю продовжуй,не барися,
Бо 50 – це дуже гарний знак.
Ті 50 дали тобі можливість,
Щоб народить і виростить дітей.
Й вела життям порядність і сміливість.
За це повагу маєш від людей.
Всі 50 була і є найкраща.
Й залишишся для нього лиш така.
І не втомила за життя його нізащо,
Свого прекрасного супутника життя.
То ж залишається надалі побажати
Всього найкращого в роботі і житті.
Ніяких бід ніколи не зазнати,
Щоб тільки успіхи стрічала на путі.
Нехай Господь тебе благословляє
І Мати Божа бере під покров.
Хай Ангел береже й охороняє,
А через 50 зустрінемося знов.
01.08.2014 р.
Свидетельство о публикации №118011000329