КО ОН - ТА АКТЪ!!!

МЫ Ыы!!!... -  СЪ  - ТО БО ОЙ!!!...

   -  ОД НО ОЙ - КЪРО ОО ВИ!!!... -

   -  ТЫ Ыы - Ии иИ - Яя!!!...

ВИ ТО ОК!!!...                (ВИ)

   -  БО ОО ГА - ЛУ ЧЕ ЕНЬ ИЕ!!!...                (ОО)

   -  ЭН ЭР ГИЯ!!!... -                (РО)

Яя - Ии иИ - ТЫ Ыы!!!...

   -  КО ОН - ЦЕ ЕН ТЪРА  АТ!!!... -                (КЪ)

ГЪРЯДУ ЩЕЕ -  ТА АМ!!!...                (АТ - ТА)

   -  ОТ - ЦЕ ЕН ТЪРА!!!...                (ЦЕ ЕН ТЪРА)

   -  КО ОН ТА АК ТЪ - КО ОН - ТА АК ТЪ !!!... -       (КО ОН + ТА АК ТЪ)

      АКТЪ

      P.S

      КА -  ДУША

      МА -  МУЗЫ КА

      АТ -  ГРЯДУ ЩЕЕ  ТА АМ

      ТА -  ГЪРЯ ДУ ЩЕЕ - НАЧАЛА(А) ТЪВЕРДО(Т)

      АК -  ДУША  ТА АМ

      ТЪ -  ТЪ ВЕ ЕР ДО

      Аа -  НАЧАЛА(А)  ВЪ  ТЕБЕ(а)

      АМ -  МУЗЫ КА  ТА АМ

               


Рецензии