В душ весна палахкотить

Не дивлячись,що осінь за вікном -
В  душі весна  палахкотить,буяє.
Хоч йде до нас вже напролом,
Зате  душа наша бринить,душа наша співає.

Хоч  за вікном вже осінь золота,
І дощ із  вітром часто дошкуляють,
Зате  душа прекрасним не  пуста,
Й  думки в прекрасне,мов птахи злітають.

Не дивлячись,що осінь навкруги,
Все золотить,все пензликом малює…
Зате весна в душі у нас не спить,
Й мережкою бажання нам гаптує.

Тому  ця осінь тільки за вікном,
А вся душа   заповнена весною,
І  тільки листя милує танком,
Неначе ми кружляємо  з тобою.

19.09.2014 р.


Рецензии