Летiли гуси над селом

ЛЕТІЛИ ГУСТ НАД СЕЛОМ

Летіли гуси над селом,
Летіли низько над хатами.
Махнули нам усім крилом,
Ось саме так прощались з нами.

Летіли гуси в вишині,
На землю пильно придивлялись.
Але були вони сумні,
Бо з нами до весни прощались.

Летіли гуси в теплий край,
Летіли зиму зимувати.
«Ти навесні нас зустрічай!»-
Змогли нас кожного прохати.

Летіли гусоньки від нас,
Летіли всі вони у тузі.
І чулось з-під небес щораз :
«До вас вернемось, любі друзі».

15.06.2014 р.


Рецензии