Ти запеклий, ти завзятий

Ти запеклий,ти завзятий.
Не такий  ти вже  й  багатий.
Ти народу  полюбився,
На красуні  оженився.

З тебе приклад  раджу  брати,
Цінувать і  поважати.
Не кричати в  мікрофон,
Й  слухачів  брати в  полон.

Ти простий  і  трохи строгий,
Та обличчя  без  тривоги.
Ти – улюблений  ведучий,
Й  перемоги неминучі.

Вмієш всіх  разом  зібрати,
Веселитись,заспівати,
Оцінити інших спів,
І в  очах  відсутній  гнів.

07.01. 2018 р.


Рецензии