Писала, пишу буду писати

Писала,пишу і  буду писати,
І всі з  задоволенням  будуть читати.
Перед  думками ніяк не встою,
Й вкладаю  я в вірші всю  душу  свою.

Без  душі написати я  вірші не вмію.
Частинку  душі  у вірші свої  сію.
Рядками слова на папері  лягають,
Й  вірші з задоволенням  люди читають.

Вкладаю у вірші розуміння і зміст,
Щоб читать  могли люди ,як з сіл так із міст.
Як думка приходить, так її викладаю.
Як вдається писать так – сама я не  знаю.

25.12.2013 р.


Рецензии