Сни

Приходять завждИ без запрошення,
Сни, немов гості непрохані,
Чи можливо підказують рішення?
Чи то мрії наші сполохані?

Сни швидкоплинні та випадкові,
Кольорові скельця мозаїки,
Склала душа вітражі загадкові,
Незвичні для жодної логіки.

Світ сновидіння - вимір інакший,
Там існує майбутнє й минуле,
Бог відчуття наші пише у зошит,
Щоб потім у снах промайнули.


Рецензии