Снiг на скронях

Мальовничі вечори,
-Свята новорічні...
Я, дитячої пори,
Думав - будуть вічні.

Білий сніг, як білий пух,
Тане на долоні,
Все забілює навкруг,
Осіда.. на скроні.

Згодом десь, раділи ми
Теплу, що вертало.
Що нічого від зими
Нам не залишало.

Пролітають, мов у сні,
Ті часи казкові.
Застеляють дні ясні,
Тумани бузкові.

Знов цвітуть сади рясні,
В травневім полоні,
Та не тане повесні
Сніг, що сів на скроні.


Рецензии
Прекрасний вірш! Просто прекрасний... Душевний....

Артур Грей Эсквайр   07.01.2018 16:50     Заявить о нарушении
Спасибо, за то что понравился.. Добра Вам и успехов.

Станислав Калиниченко   08.01.2018 10:59   Заявить о нарушении