В вчар на тремб тах заграли
Сонце за обрій зайшло.
Скликають овець до кошари,
Витирають спітніле чоло.
Вівчарі на трембітах заграли -
З полонини відлуння іде.
Пісню гучну заспівали,
Як світанок за ніччю прийде.
Вівчарі на трембітах заграли -
Посилають в домівки привіт.
Трави зелені буяли,
Й між ними чар – зілля є цвіт.
Вівчарі на трембітах заграли,
Срібні роси на трави падуть.
Вже овець у кошару загнали,
Й багаття розвести підуть.
Вівчарі на трембітах заграли,
На небі зірки мерехтять.
Та спати вони не лягали -
Про життя щось собі гомонять.
06.01.2018 р.
Свидетельство о публикации №118010600834