Знову не щастить
Вітер кріпшає щомить.
Видно блискавки удари,
І, шалений грім гримить.
В грудні грім на листя голе…
Принесе нам різних бід.
Голе поле - очі коле,
Буде голод - каже дід.
Гнеться жалібна тополя,
Дощ по шибці шелестить.
Незавидна наша доля,
Тому знову не щастить.
Свидетельство о публикации №118010607857