Смiливо мандруэ
І мереживо із золота зіткала.
Сльози з неба дзвінко дощиком проллє,
Й колискову листю жовтому співала.
Осінь щедрістю нас тішить кожен день,
І казково все вдягає в позолоту,
І співає стоголоссям нам пісень,
Шле вітання хмелю коло плоту.
Осінь пензлем розписа все навкруги,
Не жалкуючи , все золотом фарбує.
Не чіпає тільки річки береги,
І сміливо по землі вона мандрує.
26.08.2015 р.
Свидетельство о публикации №118010512143