Оригамi

Чому скажіть будь-ласка так буває?
У грудях щось так сильно коле
Бракує в тілі сил людських, життя не вистачає
Лиш бруд...і тонни невидуманної болі

Забути б все....Забути і відчути
Як в вересні наприклад пахнуть ранки
Валізи десь налаштувати... Матюки, якщо треба гнути
Людей обійняти, з якими зустрічались з кавою світанки

Як серце б привести до ладу і до тями?
У новому находити старе
Зкрутить собі на пам'ять оригамі
Щось схоже на кохання....На тебе...


Рецензии