Два голоси То поруч, то урозтiч
М.Скрипа (скрипка), З.Алмаші (віолончель),
Фестиваль «Гольфстрім», Київ
Два голоси… То поруч, то урозтіч…
Помалу, між собою, про своє…
То гучно, то стихаючи від млості…
Співають про Небесне і Земне…
Два монологи сплетені в єдине…
Виставу? Дійство? Вигадку? У гру?
Взаємодія вивільнила сильне
Бажання відчувати глибину…
Дві сутності… Зусилля серед марень…
Кров виступає з надтонких судин…
Багато мрій, прикутих до досягнень…
Злітає пір’я з вицвілих картин…
Дві пісні, що звучать від серця в серце…
Дві тиші, перелиті у життя…
Любові свято… Неспроможність смерті…
Намолені крізь ночі почуття…
08.09.2017
Свидетельство о публикации №118010411388