Новорiчний дощ, божевiльна година..
Новорiчний дощ,
Божевiльна година,
Снігу немає,
Не вмерла Україна
Коли тут Рiздво,
Питаю ялинку,
А вона сховалась
Як давня скринька
Це останнiй час
Сивий день грудневий
Пам'ятаю я
Тільки місто Лева
Там троянда Ельзи
Там сумує Гандзя
Тут її чекаю
Новорічний в'язень
Що менi спiзвучно
Де моє сузір'я
Дощ, день перший сiчня
В серцi божевiлля
Де існує радість
Зволікання свята
В нас стріляє щастям
Світлова гармата
301217
Свидетельство о публикации №118010307004