Два бубни

Це було давно у одному селі,               
Ще музика грала без дротів,               
Скрипка і цимбали, і бубон бубнів,               
Бахурі висіли на плоті.

А на ранок знову накрили столи,               
Та пропав кудись цимбаліста,               
Але, щоб музики троїсті були,               
Взяли ще одного бубніста.

ПРИСПІВ:               
Бо найліпша музика – то два бубни і скрипка,               
Як уріже музика, то ніхто не всидить,               
Бо найліпша музика – то два бубни і скрипка,               
Бо найліпша музика, та, котра не мовчить.

На весіллю музика – діло святе,               
Дуже хлопці переживали,               
Що господар скаже і гості на те,               
Що такі музики їм грали.

Бавилось весілля, гуділо село,               
Але все боялись музики,               
Бо потроху діло до вечора йшло,               
Не дай Бог, нап’ється ще й скрипка.

А господар хлопців пізніше хвалив:               
«Дуже була файна музика!»,               
А потім ще довго усім говорив:               
«Нащо їм була тая скрипка?»

1.02.2008

Пісня "ДВА БУБНИ"
https://www.youtube.com/watch?v=JUYfkQE0u7M


Рецензии