Я плакати б льше не хочу в житт

Я плакати більше не хочу в житті,
Не  хочу  я  плакать – ридати.
Щасливою  буть – ось  що  є  на  меті,
І горя  та  смутку  не  знати.

Я  хочу  світитись  від  щастя завжди,
Чути  хороші  новини.
Ніколи в житті  не  знати  біди,
Без  щастя не  буть  ані  днини.

Я  хочу радіти від щастя  дітей,
Щоб  їм посміхалася  доля.
Щоб не було недоспаних з горя  ночей…
На все це є  Божая  воля.

Я  хочу сміятися,квітнуть  завжди,
Жити,творити,писати.
Шлях життєвий достойно я   хочу пройти
І правнуків  правди  навчати.

03.01.2018 р.


Рецензии