Кохайте спiльнi барви

Любіть людей... коли вони ще з вами
Це так важливо, що ви не уявляєте
Любіть їх навіть , коли все закінчено
Просто тримайте ближче, кого кохаєте

Любіть, коли вітрами душу крутить
Можливо ще жива у вас любов
Якщо вам в серце хтось вітри такі запустить
Ви справжні.... Покохайте знов....


Рецензии