***

Ялиці до землі під снігом
Окутані, замріяні стоять
А сніг лягає зверху аж до низу
І заплітає віти , які сплять
Вони здивовані увагою до себе
Підкреслювать красу їх не резон
Та сніг наміткою летить із неба
Зима для нього все таки сезон
Ялицям одіж- хуртовинам клопіт
Моделі підібрались всі стрункі
А одіж ця приємна вся на дотик
І перспективи до краси манкі
Та вітер розбиває їхні плани
Одним поривом змінить силует
- Красуні адже ви не на екрані
А в лісі при дорозі – ось сюжет


Рецензии