СЪПА - СИ Ии - БО ОО!!!

СЪПА СИ Ии -  СЪПА Аа -  СИ Ии!!!... - Ии иИ - СЪПА -  СИ Ии иИ - БО ОО!!!... -

   -  ТА АК - ПЪРО СИ ИМ!!!... - БО ОО ГА - ПО ОД - ЧА АС!!!... -

Ии иИ - ОО НЪ!!!... - СЪПА СА Аа Ее ТЪ!!!... - НЕ - ЗЪРИ - МО ОО - Не зримо!!!... -

   -  КА АЖ ДЫ ЫЙ - РА АЗ!!!... - КА Аа ЖЬ ДЫ Ыы Йй - РА Аа ЗЪ!!!... -

      АЗ

      P.S

      НЕ - ЕСТЬ(Е)  НА АШ(Н)

      Ее - ЕСТЬ(Е)  ВЪ  ТЕБЕ(е)

      ЗЪРИ -  ЭН ЭР ГИЯ(РИ)  ЗЕМЪЛИ(ЗЪ)

      Ии  -  НИТИ(И)  ВЪ ТЕБЕ(и)

      МО -  ЛУЧЕНИЕ(О)  МЫСЪЛИ(М)

      ОО -  ЛУЧЕНИЕ  БОГА  ВО  ВЪСЕ   МЕ ЕР НО ООСЬ ТИ


Рецензии