До церкви ходiмо
Уранці. Будемо за мить.
Молімось. Молімо.
Бо серце без болю болить.
Стаю на коліно,
мов лицар, лише без меча.
Не крила на спину,
то в душу надію хоча б.
Ходім, не вагайся.
Так чисто в ранковій росі...
До неба звертайся.
Тут вистачить місця усім...
Свидетельство о публикации №118010201975