Наш новий зiрковий час!
Час прийшов - даємо згоду.
Новий рік уже чергує,
ПЕСИК ніби вередує,
Плани райдужні малює.
Справдились його чекання,
Недоречні тут змагання,
Стануть дійсними бажання!
Всесвіту святі закони -
Надані найкращим трони!
То ж зустрінемо СОБАКУ!
І пошлЕмо їй подяку!
Хай полає, тільки трішки,
Не кусає наші ніжки.
Вірний, добрий, ти найкращий!
Подаруй охапку щастя.
Прожени усі хвороби,
Бідність, лихо - геть у броди,
Не зіпсують нашу вроду,
Для добра створи нагоду!
Миру, злагоди, здоров;я
Не шкода - на вік наш довгий!
ПЕСИК любий, щирий друже.
Зачекалися ми дуже.
Новий рік веди мерщій,
ПошлемО йому уклін!
Радо зустрічаймо Вас -
Наш НОВИЙ ЗІРКОВИЙ ЧАС!
27.12.2017
Свидетельство о публикации №118010210542