з Рiздвом! - та й рiк новий?

Добрим людям і світлинка (той рік вже став 2018-й!), й нормальні (ДОБРІ!) зичення!
ВРХ (великій рогатій худОбі): працюєш на рогатого — сплачуй десятину на божі справи; а кляті 90% доведеш до 100?

                долю пу занапастив,
                віру гу занапастив;
                так би світ в "мір" й знапастили:
                лиш на нас не стане сили... КИШ!!
                З 2014-го лютого
має  хто  чуття —
видихла Дух віра:
інша тамта міра,
ницо-темно-сіра, —
міряє... ЖИТТЯ?

став хрести, хоч сто, —
торком й неба, й гідні:
бовкай в дзвони мідні,
клич всіх до обідні, —
Богу то... НЕ ТО??

молишся ж! та ту-у-у-жиш!!
що ж ніяк не... ВДРУЖИШ!!!


Рецензии