Обмiнник долями

  ОБМІННИК ДОЛЯМИ

За яким, сьогодні курсом,
Ви міняєте панове
Полненних?
Який сьогодні курс,
По обміну з Россії,
України чи з Європи
Вам надіслали накладну
На обмін долями людей?
Мабуть відкрили біржу,
С#ки ви панове,
Щоб долями людей там
Вести торг.
Сьогоді курс був,
Сімдесят на триста.
Нарешті всім цим
Людям повезлО,
А як жеш решта,
Знову зачекати,
Наступних виторгів
Людьми?
Я бачу  вихід тільки всіх,
На всіх без курсу обміняти,
Та зруйнувати
Біржі на##й,
Без війни.
Але ж ці брокери,
Не заспокояться так скоро,
Бо біржі, для цих с#к є
Влада, бізнес,
Та прибуток  долями
Люцькими.
Тому це й зруйнувати на##й, важко так.
    ***************
     ВАЛЕИЙ    КУЛИК


  Присв'ящується
Розрекламованому
Але всетаки
Обміну
Воєннополоненними
На Донбасі.


Рецензии