Михаилу
А Буковель чекає сніг -
Михайло свято відзначає,
Жаль, що зібрати нас не зміг.
Але зима не за горою.
І ми згадаємо про це,
Ми привітаємо героя,
Посидимо, з"їмо сальце.
Це буде потім, а сьогодні
Я щиро шлю йому привіт,
Відкрию напій благородний -
Хай почекає цілий світ!
Свидетельство о публикации №117123108337