Зоряна наречена

Коханочко моя, я твій навік,               
Моя красуне я - твій чоловік,
Моя ти Богом вінчана дружина -               
Тобі я тільки так кажу віднині.

Пісні весільні у душі співають,
Та в цілім світі іншої немає,
Нас небо пов'язало вічним шлюбом,               
А місяць с зорями, то - свідки, моя люба.
   
Моя ти частка, найдорожча серцю,               
Душі моєї чистеє люстерце,
На тебе я дивитись не устану,
Чарівний світ нам за оселю стане,

Тобі ж так лічать зоряні намиста
Та до лиця любов яскрава й чиста.


Рецензии