Як хочу, так пишу

Я часто пишу вірші, бо я так хочу
Хай це виглядає алкоголічним запоєм
Впиваюсь своїми фантазіями донесхочу
Пишу, бо в цьому є особистий смак алкоголю

І чхати я на научну критику хотів
Хай собі пишуть з розділовими знаками
Хай зберігають всі форми, й друкують свої байки
Моя творчість не котується за спільними ознаками

Пишу коли на серці дуже-дуже важко
Пишу коли все тіло ось.... і розірветься
Пишу як є....Не мав, не маю і не буду мати маски
Не ангел.... Та душа не продається...


Рецензии